Logo

Не втрачай ні хвилини, навчайся разом з нами!

Вже кілька років поспіль при Буковинському державному медичному університеті успішно функціонує підготовче відділення. Нашою метою є підготовка абітурієнтів до складання зовнішнього незалежного оцінювання та адаптація майбутніх студентів до навчання у закладі вищої освіти медичного профілю.

Під час занять розглядаються основні розділи з біології та хімії, а для закріплення матеріалу завжди наші слухачі разом з викладачами аналізують тестові завдання ЗНО минулих років, що дає можливість якісно підготуватися до здачі тесту та досягти високого результату.

Наші вчителі використовують різні засоби для навчання: цікаві схематичні завдання та рисунки, інтерактивну дошку з сучасними мультимедійними презентаціями, відеоматеріали та захоплюючі практичні заняття для того, щоб зробити заняття максимально цікавими, доступними та інформативними.

По темі

Новини

Студенти БДМУ відвідали Чернівецький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України

У Буковинському державному медичному університеті студенти мають можливість долучатися до роботи різних медичних та профілактичних установ та центрів міста Чернівці та області. Заступником генерального директора

Достовірна і корисна інформація

Додати текст