Logo

Центр симуляційної медицини БДМУ – невід’ємна частина навчального процесу

28 жовтня студенти 4 групи медичного факультету №1 разом із куратором асистентом кафедри медичної біології та генетики Володимиром Волошиним, відвідали Центр симуляційної медицини Буковинського державного медичного університету.

Співробітники центру провели екскурсію по корпусу та навчальних кімнатах. Студентів ознайомили із структурою симуляційного центру, його завданнями і роботою, було показано сценарії із використанням симуляційного обладнання (манекенів, спецодягу, спец приладдя тощо). Студенти з великим захопленням та цікавістю спостерігати за діями студентів-старшокурсників, які в цей час відпрацьовували сценарій. Багато приємних вражень, незабутніх емоцій та нових знань було отримано під час екскурсії.

Для студента, як майбутнього лікаря у його професійній діяльності є дуже важливим набуття необхідних навиків та досвіду роботи, власне у цьому полягає завдання стимуляційного центру – навчити студента, сформувати механізм чітких послідовних дій для надання необхідної допомоги пацієнту.

По темі

Корисна інформація

Пасхальний кошик воїнам ЗСУ

Напередодні Великодніх свят студенти І курсу, 1-8 групи та ІІ курсу, 26 групи медичного факультету №1 відвідали воїнів, які перебувають на лікуванні та реабілітації у

Корисна інформація

Студенти відвідали Чернівецький науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України

02 травня 2024р. для студентів першого курсу 4 групи медичного факультету №1, куратором, доцентом кафедри медичної біології та генетики, Володимиром Волошином та заступником завідувача Відділу

Достовірна і корисна інформація

Додати текст