Logo

Пасхальний кошик воїнам ЗСУ

Напередодні Великодніх свят студенти І курсу, 1-8 групи та ІІ курсу, 26 групи медичного факультету №1 відвідали воїнів, які перебувають на лікуванні та реабілітації у Чернівецькому військовому госпіталі. Студенти мали змогу привітати військовослужбовців з прийдешнім святом Пасхи, подарувати пасочку, подякувати та підтримати наших Героїв, низький уклін кожному з них, які не задумуючись стали на захист нашої держави.

Сьогодні у кожному серці неймовірна віра у Перемогу, у силу наших людей, адже українці – неймовірної доброти люди, з великим серцем та добрими намірами, український народ – непереможений, ми готові боротися ціною власного життя!

Дорогі наші Герої, напередодні Світлого Дня Христового Воскресіння хочемо побажати Вам здоров’я, Перемоги, душевного спокою, благополуччя, швидше повернутися до своїх батьків, дітей, дружин! Нехай Господь оберігає кожного з Вас, нехай Великодній день стане початком нового і світлого життя!

 

Слава Україні! Героям Слава!

По темі

Корисна інформація

Вишиванка – генетичний код українця!

Вишиванка – це не просто національний одяг українців, це справжній символ ідентичності та культурної спадщини. Її часто називають генетичним кодом українця через глибокі символічні значення,

Корисна інформація

Мелатонін: вчора, сьогодні та завтра

15 травня на кафедрі медичної біології та генетики відбувся круглий стіл на тему «Мелатонін: вчора, сьогодні та завтра» приурочений до Дня науки в Україні. Співробітники кафедри обговорили історію

Достовірна і корисна інформація

Додати текст